Kamagra Jelly

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Oral Jelly

Kamagra Jelly potencianövelő szerről általánosságban

Kamagra Jelly a Kamagra potenciajavító termékcsalád egyik leghatásosabb tagja, mely készítmény a merevedési zavar gyógyítására szolgál, de már jóval többen alkalmazzák merevedési probléma nélküli férfiak is, mivel bárkinekajánlott, aki nem alkalmaz nitrátot tartalmazó tablettát. Ugyanúgy, mint a hasonló teljesítményfokozó készítmények a Kamagra Jelly is, az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz gátlók csoportjába tartozik, és végtelen sebességgel fejti ki hatását. Kamagra Jelly az elmúlt éveklegközkedveltebb potenciajavító terméke.

 

Kamagra Jelly előnyei:

  • – hihetetlen gyors felszívódás és eredmény
  • – Merevedési zavarbanszenvedő és nem szenvedő férfiaknak is ugyanúgy ajánlott
  • – Hosszú távú napi használat után lévő abbahagyáskor sem jön létre merevedési zavar
  • – Kellemes fogyasztás, belekeverhető üdítőbe
  • – Naponta új íz a 7 darabos kiszerelésnek köszönhetően (One week pack)

 

Kamagra Jelly előnyeit nem tudják a kutatók felsorolni, akik büszkék az Ajanta Pharma legfiatalabb és legszebb külső kinézetű) készítményére. A zselésített potenciafokozó ténylegesen világméretű) felfedezésnek számít a gyógyszer gyártók világában, amelynek egyelőre nem akadt méltó követője. A 28 fajta ízesítés csak hab lett a tortán; a gyümölcsízek megédesítették az amúgy édes pillanatokat. A 15-20 perc alatt elérhető eredmény további pozitívuma a 100 mg Kamagra Jellynek, mely e megváltoztatott Sildenafil-nak köszönhető. Bár nem hat olyan hosszú ideig, mint Cialis „kollágája”, mégis pillanatok alatt közkedvelt termék lett.

 

Kamagra Jelly 100mg használata

Kamagra Jelly alkalmazása javallott azoknak az embereknek, akik a potenciafokozó gyógyszerektől a gyors hatást remélik. Kamagra Jelly 100mg orálisan használható potenciafokozó zselés szer, mely a szájban a nyelv alatti nyálkahártyában szívódik fel a leghatékonyabban és rendkívül gyorsan. Kamagra Jelly használata a következő: a szájban a nyelv alatt tartva pár másodpercig hagyjuk felszívódni, majd lenyeljük, vagy a praktikusabb megoldás, hogy feloldjuk egy kis folyadékban és megisszuk. A folyadék semmiképpen se legyen alkohol, kávé, vagy energiaital. Kamagra Jelly 100mg bevétele szeretkezés előtt 15-20 perccel minimum történjen meg.

Kamagra Jelly hazánkban nem jegyzik be e terméket, addig csak internetes patikáktól lehet megvenni, de nem keverendű össze a nagy számban létező magánszemélyek nem legálisan működtetett online áruházaival, amelyeknek nincsenek engedélyeik, és legnagyobb részt kínai hamisítványokat árulnak.

 

Kamagra Jelly 100mg hamisítványok

Kamagra Jelly 100 mg potenciaerősítőből nagyon sok hamisítvány található meg a világon. Mivel e készítmény az egyik legnépszerűbb potenciaerősítő készítmény, ezért a legnagyobb számú hamisítvány is belőle készül és a közismert Viagrából. A vásárlásnál körültekintően kell eljárni odafigyelve a gyógyszer külső borításán található védjegyekre (hologram, tételszám). A utánzatokat csak szakértők tudják megkülönböztetni, vásárlók erre nem alkalmasak, mert szinte tökéletes kinézetileg a utánzat zselé is. Jobb esetben a hamisítványok nagy része hatóanyag nélküli zselé másolatok, rosszabb esetben egészségre is káros silány minőségű utánzat

 

 

Kamagra Jelly áraKamagra Jelly ára

Kamagra Jelly 100 mg hatóanyagot tartalmazó tasakokban vehető meg, a csomag 7 különböző ízesítésű zselét tartalmaz. Kamagra Jelly árakb. 1500,-Ft zacskónként, ettől mérsékeltebb áron megvásárolható gyógyszer gyanús kell, hogy legyen a vevőnek. A pár száz forintosgyógyszerek nagy valószínűség szerint olcsó utánzatok rossz minőséggel, amelyek egészségrombolók is lehetnek. Az Ajanta Pharma 2010-ben kiadott közleménye alapján a zacskónkénti előállítási ára 850-950ft-nak megfelelő pénzösszeg. Ha rájön a szállítás Indiából illetve a kereskedő online patika csekély haszna, akkor a kisebb tételek esetén 1500-2000ft, a nagyobb tételek esetén akár 1000ft-os ár is lehetséges. Az ennél kedvezőbb áron kínált készítmények valószínűleg utánzatok, és károsak.

 

Kamagra Jelly külső jellemzői

Kamagra Jellytasakos kiszerelésben megvásárolható potenciafokozó szer. Mivel zselé, gyorsabban szívódik fel a szervezetben, ezért hihetetlenül hamar tudja kifejteni hatását. külső megjelenése egy téglalap alakú kis tasak amelyben 5g folyékony gél található meg, ami tartalmazza természetesen az egy adag elfogyasztásához szükséges 100 mg módosított szildenafil- citrátot. A tasakokra eredeti nevén Kamagra Oral Jelly íródott, amelyekre rá vannak nyomva a tételszám, lejárati és gyártási idő. Az „one week pack” csomag 7 különböző ízű tasakot rejt, amely tartalmaz egy-egy minden napra gyártott különféle ízesítésű Kamagra Jelly 100mg-ot. A doboz alsó és felső részének nyitása nem megoldható, hiszen egy szivárványban csillogó Ajanta hologramos zárral van ellátva, amely nem teszi lehetővé, hogy sérülés nélkül kinyissuk a dobozt.

 

Kamagra Jelly 100 mg kiszerelése – Minden napra egy tasak

Kamagra Jelly 100mg potenciaerősítő gyógyszert okosan és marketing fogásként az egy heti csomag nevet adták készítményüknek, amely már mindenkinek kellett és rohamosan kezdtek el növekedni az eladások. Változatos íz világával Kamagra Jelly 100mg sokak kedvencévé vált nem csak potencianövelő hatása miatt, hanem a használata közben a fokozott vérbőségnek köszönhető méretnövekedés miatt, amely természetesen csakaddig tartott, amíg a zselét használták mivel akkor sokkal nagyobbra tágult a pénisz barlangos teste. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas Kamagra Jelly 100mg méltó ellenfele lett a szintén Sildenafil tartalmú Viagrának. ******************************************

Kamagra Jelly piacra kerülése óta nagy fejlődést mutat a hírneve és eladásai tekintetében is. Kamagra Jelly megjelent, mint ’one week pack, azaz mint ’egy hetes csomag’ és generációkra, úgynevezett „Vol”-okra (Volumen) bontották a piacon való megjelenés dátuma szerint.

Így született meg a ’Vol 1’, ’Vol 2’, ’Vol 3’, ’Vol 4’. Minden ’Vol’ ízesítéssel jelentette meg Kamagra Jelly 100mg terméket.

  • 1. Kamagra Jelly: vanília, babán, ananász, eper, narancs, erdei gyümölcs, vajkaramella
  • 2. Kamagra Jelly: mentol, rózsa eszencia, mangó, citrom
  • 3. Kamagra Jelly: litchi, guava, karamell, málna, kiwi, füge, zöldalma
  • 4. Kamagra Jelly: méz, kóla, kókusz, őszibarack, vegyes gyümölcs, sárgabarack, golgota virág gyümölcse.

 

Kamagra Jelly forgalmazója

Kamagra Jelly értékesítője az Indiában található Ajanta Pharma LTD. Az Ajanta az első cég, amely kitalálta a potenciajavító szerek zselésített változatát a világon. Kamagra Jelly 100 mg kifejlesztését az indokolta, hogy az emberek kutatták a számukra jó potencianövelő szert mind színvonalban, mind árban, amely a leghamarabb szívódott fel a spontán együttléthez. Mert a zselé hatása hamar érezhető, nem volt kérdéses, hogy a férfiak hamarosan rátalálnak az új kedvencükre. Kamagra Jelly a világ legszebb kinézetű és a világon a legtöbbet eladott potenciaerősítő szer. Ezen kívül az Ajanta Pharma cég minden évbenkijön valami újdonsággal, amelyet a felhasználók nagyon szeretnek.

Az Ajanta Pharma Limited székhelye Mumbai. Címe: Ajanta House, Charkop, Kandivili. Maharasthra, India. 1973-ban jegyezték be és az üzleti világban, azóta hatalmas utat járt be. Központi területe a kutatás. Összességében elmondható, hogy az Ajanta Pharma sok területen rendelkezik érdekeltséggel.

 

Kamagra jelly 100mg nőknek

Kamagra Jelly 100 mg férfiak számára lett kifejlesztve, ezért női felhasználásra elvileg nem lehetséges. nők esetében nem végeztek kísérleteket e gyógyszerrel, ezért nincs információnk arról, milyen hatással van pontosan a női szervezetre. Ettől függetlenül a tapasztalatok azt mutatják, hogy a hölgyek is alkalmanként élnek Kamagra Jelly 100mg potencianövelő szer előnyeivel. A hatása nem lesz olyan, mint a férfiaknál; a felmérések szerint minden második nőnek használ. Mivel a 100 mg egy férfi szervezetének egy alkalomra elégséges, a hölgyeknek sok lehet ez a dózis. Ebben a kivételes esetben meg kell felezni a tasak tartalmát, figyelembe véve az ellenjavallatokat is. De a legjobb ha nem használja a készítményt nő mivel a betegtájékoztató sem ajánlja ezt.

Kamagra jelly 100mg nőknek

 

Kamagra Jelly 100mg rendelésre

Kamagra Jelly 100mg –ot az interneten lehet igényelni, ahol az internetes patikák web áruházai teszik lehetővé a vásárlást. A megrendelő 1-2 napon belül hozzájut a megrendelt termékhez, attól függően, hol lakik megrendelő és milyen kézbesítési szolgálatot vesz igénybe.

A kipostázás diszkréten történik, nincs feltüntetve a csomag tartalma, és a feladó magánszemély, ezzel is elősegítve a tapintatosságot az esetleges kérdezősködésekben a postástól. Semmilyen formában nem történik utalás a csomag mibenlétére. Kamagra Jelly rendelés az adatok megadása után pár kattintás után regisztrálódik, és a szükséges visszaigazolás után tényleges rendeléssé válik, amelyet leginkább előreutalással, vagy postai utánvétellel rendeznek.

 

Kamagra Jelly 100mg a fórumokon

Nem csoda a az emberek nagyrésze szeret információkat gyűjteni Kamagra Jelly 100 mg rendelését megelőzően. Érdeklődik, mekkora mennyiség felel meg legjobban az igényeinek, esetleg más termék iránt is érdeklődik.

Kamagra Jelly 100mg potenciajavítóután való kutakodás során az internetről lehet beszerezni a legrészletesebb információt a készítményről és el lehet dönteni, mennyire nyeri el a tetszésünket a márka. A vevők befolyásolására van lehetőség, hisz „tapasztaltabb potencianövelő alkalmazók” rendre leírják véleményüket. Kamagra Jelly szerrel kapcsolatban is érdekes ötletekre lehet kapni és a kérdéseknek is helyt adnak a legtöbb fórumon.
„Mostanság elég sokat irkáltok a “Kamagra” nevű szerről. Szeretném, ha valaki őszintén leírná a mellékhatásait, illetve akiknek van tapasztalata a DP-vel és ezzel a szerrel is, írnának valamiféle összehasonlítást. értem ez alatt: szex minősége, tartósság, megbízhatóság, magabiztosság, mellékhatások…. illetve melyik jobb? a zselé vagy a tabletta? Valamint nem utolsó sorban egy helyet ahol tuti Kamagrát lehet beszerezni.. / nemrég kaptam egy kéretlen levelet “Nagy Béla” nevű Kamagra Zselé/tabletta árusító emberkétől, gondolom innen bogozta ki a címem, mint még sok más címet is ahogy láttam…

„A Kamagra elősegíti a libidót is, nem csak a merevedést.”

 

Ezért vásárlás előtt érdemes lehet körbenézni az online fórumokon.

 

Kamagra Jelly 100mg tárolása

Kamagra Jelly 100 mg tárolása nem különbözik más gyógyszerek tárolási feltételeitől. Nedvességtől és az erős fénytől óvni kell és ha van rá mód, az eredeti csomagolásban javasolt tárolni. A higiénikus szempontok figyelembevételével tiszta körülmények között kell gyermekektől elzárva tartani szobahőmérsékleten. A dobozon feltüntetett lejárati időt be kell tartani, a szavatosság lejárta után felhasználása nem ajánlott.

Kérdezze meg gyógyszerészét, ha nem ismeri a lejárt szavatosságú gyógyszerek elhelyezésének szabályozását. A gyógyszereket tilos háztartási hulladékkal megsemmisíteni. Másnak ne adja oda a fel nem használt Kamagra Jelly 100mg potenciafokozó gyógyszerét, mivel egészségügyi problémákhoz vezethet!

 

Patikánk most bemutatja a Kamagra Jelly potencianövelő zselét. A Kamagra Jelly használatáról és a Kamagra Jelly rendelés -ről olvashat itt bővebben. Garanciával megrendelhető az oldalon.